SlideShow

2

aku sangka....

aku sangka kat facebook x der mende nk bwat, tp game kat situ bes2. game tu ader kat ms gak, tp enth knape aku x tertarik nk main kat ms. tp bile aku sign up facebook jer, aku brminat maen game tu. plik2. aku rase sbb kat fb aku x tau nk bwat aper kot. sbb tu la aku main game jer kat situ hahaha...

game yg aku maen kt ms skrang ni....



vampire wars


ngan........




mafia wars


P/S: weh sape yg ade fb, pastu main game ni join la group aku.. aku asik kene belasah je.. bangkai btol

2 comments:

Sarah Alia Shahrim

ejat,,, join la yakuza lords skali. ko wat tutorial dia pastuh msuk grup ak. da abeh cita.

ryhann

ceh , aku men cafe world je . mende uh je yg aku phm