SlideShow

2

you're beautiful (Minami Shineyo)

da lame aku x tulis blog, bukan pasal ape pon, sbb aku baru je abis layan drama korea you're beautiful. bes gile citer dier. asal la drama2 malysia x mcm mcm drama korea, brula bes aku layan, plakon2 diorang pon market2 je muke diorang.., bes giler citer ni. rugi kalo x tengok, sbb dlm cite ni ade mcm2 jenis watak. mcm watak yg innocent di bawak oleh Go Mi Nam(Park Shin Hye), pastu watak yg riang2 skit dibawak oleh Jeremy (Lee Hongki), pastu watak yg cam cool2+romantis skit dibawak oleh Kang Shin Woo(Jung Yong Hwa) ngan watak yg baik2 arrogant di bawak oleh Hwang Tae Kyung(Jang Geun Suk). soundtrack diorang pon bes.

you're beautiful

cite ni taon lps punye cite under SBS cable network, cite dier mcm ni..., The management company of the idol group A.N.JELL insisted on adding a new singer to the group as the lead vocal, Tae Kyung's voice was hurting. However,the new member, Mi Nam, had to go to the States to repair a botched eye job just before signing the contract. His agent came up with the idea of having his twin sister, Mi Nyu,to stand in for him and pretend that she was her brother. The two of them grew up in an orphanage and Mi Nyu, who was all set to become a nun, agreed to this charade as she didn't want to spoil her brother's chance of fame which would make it easier to look for their mother. camtu la citer dier. plakon2 dier pon bes2. mcm



Park Shin Hye

comel  giler la bile park shin hye berlakon jd Go Mi Nam, comel giler watak die..., lg comel ms dier jd lelaki. teringin giler la nk jumpe dier, umur dier bru 20 taon, da la zodiak dier same ngan aku 'aquarius'. da la pndai berlakon, ost you're beautiful pon dier nyanyi. bole tahan gak la suare die. tp bes la tengok dier berlakon haha..

Jang Guen Suk

dier ni bwk watak Hwang Tae kyung, mmng jd la dier berlakon. sesuai giler watak tu ngan dier. dier pon nyanyi gak soundtrackl citer ni. bole thn la suare dier..


Jung Yong Hwa

dier ni berlakon jd Kang Shin Woo. mmng jd la watak yg dier bwk mmng kene ngan muke dier. dier vocalist bgi band CN Blue. pena dnga x?.., dier tnga femes skrang ni. tp dier ni aku x brape berkenan sngat la, sbb mase aku tengok prangai dier dlm golden bell smlam, dier ni mmng jenis type orang yg perlu aku jauhi



Lee Hongki

dier ni bwak watak jeremy. mmng lime bintang la thap lakonan dier. aku tngok muke dier ni mcm x reti berlakon je. tp mmng hebat la dier berlakon. dier vocalist Ft Island. mmng aku trkjot la tngok dier berlakon haha..

Kim Yoo Jin

dier ni bwk wtk Yoo He Yi, mule2 aku ingat kan dier ni plakon seyh... tp dier ni bdk after School siooot.., terkejut aku bile aku tau. pndai giler dier brlakon. walopon dier bwk wtk jhat. tp mmng pandai la dier bwk wtk tu. comel gak dier ni kan...

Kang Soo Han

market x muke bdk ni, jeles siot..., da besa nnt mesti hensem. dier bru 10 taon kot umur dier... dier ni berlakon sbgai Hwang Tae Kyung mase kck. sikit je wtk dier. tp yg aku nk ckp kat sini sebenarnye..., aku jeles ngan die..
huhuhu...





P/S: esok amik result SPM, tp aku gi test kete esok..HUHUHU....

2 comments:

syakirah

cite ni mmg best gila. btw, haha nape shin woo jenis org yg perlu dijauhi? haha ok je ak tgk dia smlm :D

darknight revolution

entah la aku cam x brape berkenan la ngan perangai die