SlideShow

1

sdey...huhuhu..

ari tue aku ade tengok cite kat star movie tjuk die, watching detective. actress die lucy liu, comel die dlm cite tu, tp yg bes nyer ader dialog yg smart dlm cite tue, die time babak lucy jln kat kubor die ckp " apabila aku berjalan di kubur, aku suka tengok tarikh orang yg mati yg same dngan tarikh lahir aku. ia bagaikan, aku menggantikan tempat die kat dunia ni" smart siot dialog tu...


 ckp pasal tarikh lahir, aku ade tertengok iklan kat tv pasal seorang wanita, dier kate dier slalu smbot ari lahir die dngan care yg gembira, tp bile die melahirkan anak, baru dier tahu berape sakitnyer ibu dier nk melahirkan die. sejak ari tue, dier da x sambot da hari lahir dier. dlm kate2 dier tu, btol jugak kan, apsal kite nk happy time tu, sdngkan orang yg kite paling syang kat dunia sdng dlm keadaan sakit pada hari lahir kita. oleh itu, sayang la ibu kite slalu..




P/S: aku x dpt metrik....Siot tolllllll!!!!!!!!

1 comments:

melle.

kau ni cuti cuti tengok movie je tahu kan. HAHAHA ok aku pon sama