SlideShow

3

Korean flu

korean flu ni bkan satu penyakit ye....,jgn pikir laen2 plak, dulu time remaje2 dlm enset aku ade lagu2 melayu ngan omputih je, skrang ni bila aku sudah menginjak dewase, lgu2 bernada korea la plak yg berkumandang kat telinge aku, dulu skit je lgu grup korea yg aku dengar, mcm, super junior, big bang, ngan SNSD, skrang ni tmbh lg group2 yg aku dngr.. mcm


                                                                       BEAST/ B2ST



U-KISS



T-ARA



KARA

3 comments:

Sarah Alia Shahrim

haha sudah lama terjebak, ko pena dgr lee hyori? msti xpna kan? cbe dgr lagu swing (plus usha mv, creepy gila) ngan chitty chitty bang bang (makhluk aseng... tpi ak xminat sgt lagu ni)

translation lagu swing tu ade kat link ni http://juzlilteen.blogspot.com/2010/04/lee-hyori-ft-lessang-swing-lyrics-malay.html

usha jgn xusha + comment skali :D

Hood XVIIC

nasib baik aku terhindar dari anasir sebegini. muahaha

darknight revolution

lee hyori, mestila pena dengr x kn x pena kot..