SlideShow

4

cite bulan ni

disebabkn cuti yg panjang setelah ku peroleh slps spm aku telah melihat 4 cite. mmng bes siot citer yg diorang buat, graphic diorang pon smart, especially citer 2012, mmng smart la graphic dier  walopon citer dier bnyk mengarut pasal ari kiamat kan. peduli la asal kan graphic dier smart..., citer G-force plak mmng bes, dialog diorang graphic diorang mmng bes. jln citer diorang mmng top. aku mmng mengharapkan ade la sequel bg citer ni. mmng bes sngt. aku mmng terhibur. citer astroboy ponj bole thn. karekter diorang sume comel2.n dialog pon bole thn. raksase jht dier mmng smart. care diorang lwn pon mmng smart. bgos2. last kali cite aku tengok. citer setem. yeah, mmng citer tempatan. daripada director khabir bhatia. skrip dier bole thn. jln citer mmng smart, lakonan rashidi ishak pade mulenyer kureng sikit, tp makin  lame citer tu berlangsung, dier telah membawe watak itu dgn meyakinkan skali. skali aku tengok citer ni part akhir2 tu, mcm ocean eleven lak konseo dier. tp citer ni mmng smart. tahniah malaysia.



2012



.astro boy


G-force


setem


4 comments:

Sarah Alia Shahrim

i h8 2012 merepek gla. grafik smart+storyline mrepek= boring glak!


ko tgk kat wayang ke?

lobak merah

Cerita 2012 memang ngetop. Bagi 5 bintang. Terbaik lah!.

Cerita lain belum tengok lagi. hehe :)

ryhann

2012 plg merepek , aku protes cter uh . ko tgok ar alvin n the chipmunk uh . ko en da abes skola sng ar kua . HAHA

Anonymous

Today is good indisposed, isn't it?