SlideShow

2

chrono cross


chrono cross nie game ps1 yg aku maen dlu2, dier ni ader 2 cd, tp akumaen x abis lg cd 1. huhuhu... sdey2, aku stuck mase nk pulihkan ingatan dario. diorang suro cari miss riddle utk pulihkan ingatan dier. tp, smpai skrang aku x jumper dier duduk kat maner. dari termina smpai viper manor. sng2 satu dunia la. aku x jumpe. aku da ptus ase la ni. huhuhu. weh sape2 yg tau kat maner nak cri miss riddle, tolong bgtao aku yer. tolong sngat2. game ni mmng bes sngt. syng kalo x habeskan huhuhu....


game preview. huhuhu...






















2 comments:

Hood XVIIC

wahahaha; main jugak ko cc ni;
cepat2 la perabiskan, game ni mmg masyuk pun..

ni haa nak setelkan problem dario tuu.

http://www.gamefaqs.com/console/psx/file/196917/10791

Sarah Alia Shahrim

nice graphic.. ader anime dia X?